TV-Standere og Stativer

Hos Miblo.dk finder du en række TV-stativer (kaldes også for TV-standere samt TV-gulvstandere). Løsningen passer perfekt til dig, der sigter efter et minimalistisk hjem, hvor TV-møblet ikke overtager hele stuen.

Grundlæggende er konceptet et solidt stativ med plads til et fjernsyn i toppen, og 1-2 glasplader, hvor du kan have et par bokse, fjernbetjeninger og deslige. Der er ikke lige så meget plads til TV-udstyr som ved mange andre løsninger, men for mange er løsningen passende.

 

Køb et TV-stativ og udnyt din stue bedst muligt

Ved at købe et TV-stativ, får du en let og praktisk løsning, der pynter rigtig fint i stuen. Produktet fylder, som tidligere nævnt, ikke ret meget i rummet, hvormed du skaber mentalt og fysisk plads i din stue.

 

Samtidig er designet let, stilrent og lækkert at se på, med en eller to glasplader på hvert produkt.

 

Høj kvalitet

Vores absolutte hovedfokuspunkt er, at sælge høj kvalitet til lavest mulige pris. Dette er grunden til, at du sandsynligvis ikke kender ret meget til de brands vi forhandler.

Produktionen sker i Tyrkiet, og trods det at produkterne er i fantastisk høj kvalitet, er de faktisk ikke ret kendte iblandt Danmarks befolkning. Dette betyder, at du får et produkt, der sagtens kan hamle op med de dyrere produkter på markedet. Dette både hvad angår design og holdbarhed.

 

2-5 års garanti på dit TV-stander / stativ

På hver produktside, vil du kunne se det individuelle produkts garanti. Afhængigt af produktet, kan denne være helt op til 5 år, hvilket vidner om en integritetsfuld producent. Samtidig vidner det også om en producent, der stoler på sit produkt og ikke oplever ret mange problemer.

 

Skulle der alligevel opstå problemer, er alt du skal gøre at kontakte os med et billede af det defekte. Vi oplever meget få produktfejl, men skulle uheldet være ude under transporten, sørger vi for at løse problemet for dig – hurtigt og effektivt.

 

Leveret til døren

Leveringen er altid inkluderet i prisen, som du ser på hver enkelt produktside. Altså er der absolut ingen uforudsete udgifter, når du handler med os.

Når du modtager produktet, er det nemt at samle og opsætte. Alt du skal gøre, er at følge den vedlagte manual – så tager det kun ganske få minutter, at få produktet opsat som ønsket.

 • sonorous 2515b sort model

  Sonorous Plasma 2515B – Alu/Sort Glas

  1995.00,-
  Tilføj til kurv
 • sonorous pl2515 tv stander

  Sonorous Plasma 2515C – Alu/Klar Glas

  2195.00,-
  Tilføj til kurv
 • pl2700b produktbillede

  Sonorous Plasma 2700B – Sølv, m. Hjul

  2895.00,-
  Tilføj til kurv
 • Sonorous plasma 2710

  Sonorous Plasma 2710B – Alu/Glas

  3195.00,-
  Tilføj til kurv
 • Ultimate Pisa SQ-60 – Alu/Klar Glas

  2295.00,-
  Tilføj til kurv
 • tv stander med sorte glasplader

  Ultimate Pisa SQ-60 – Alu/Sort Glas

  2295.00,-
  Tilføj til kurv

Gratis forsendelse

Alle vores priser er inklusive forsendelse/levering.

Hurtig levering

Vores gennemsnitlige leveringstid er på 1-3 hverdage.

Erstatning ved produktfejl

Er produktet defekt, sender vi dig den nødvendige reservedel eller et nyt produkt.

Fuld support

Vi checker vores mail flere gange dagligt og er desuden ved telefonen i dagtimerne.

© 2018 Miblo.dk all rights reserved

Notice: ob_end_flush(): failed to delete and flush buffer. No buffer to delete or flush in /home/degratis/miblo.dk/wp-content/plugins/bb_form_7/includes/_bb_press_plugin.class.php on line 400